A trecut o saptamana de la workshopul din Zurich – “Programming a dancefloor” insa si acu imi pot aminti petrecerile la care am participat cu lux de amanunte !(si desigur si partea academica)

Partea academica o voi lasa deoparte deoarece nu pot intra foarte mult in detalii pe partea tehnica, insa am studiat in jur de 4-5 ore timp de 4 zile!

 

Petrecerile au fost nemaipomenite, de la prima noapte- Toga Party (in care un slovenian a reusit sa vomite pe fata a 2 fete si alte 2-3 persoane pe corp din prima noapte!) , pana la ultima noapte in care am avut o petrecere cu tema “Bad Taste Party”.

Am cunoscut si o romanca intrun (karaoke) pub, care ne-a povestit despre oamenii de acolo, si a impartit fara probleme cu noi o tigara in mijlocul strazii, spunandu-ne ca politistii vor trece pe langa noi si nu vor spune nimic despre tigara!

La facultate, studentii se duc de placere doarece, au la subsol si etaj 1 club, iar la parter o plasma imensa cu controllere de xbox, xbox360, nintendo, guitar hero,wii, o masa de biliard, 2 mese de fusball incat in pauze, aveam impresia ca acolo e campionat mondial de fusball, si un tonomat care iti dadea gratis pe ora, o bautura, la alegere intre 3 tipuri de bere si un energy drink, trecand printr-o fanta legitimatia de student(cu ceva timp inainte nefiind vro limita la nr-ul de bauturi)(iar imediat afara era un tomberon mare plin de sticle).

Am petrecut si in tramvai, cunoscand astfel faimosul lor event- Tram Party. La ora 10 seara, 20 de participanti +10-20 organizatori, erau cu bauturile in maini si sacose, cu o boxa pe role conectata la ipod, asteptand astfel primul tramvai. Petreceam in tramvai 2-3 statii, coboram si schimbam tramvaiul, invitam oamenii la noi in vagon sa danseze cu noi, si culmea, veneau si chiar chiuiau si dansau cu noi!(Insa unii calatori cand ne vedeau in statie pregatiti sa urcam, se ridicau imediat si coborau din tramvai)

 

Ne-au dus si la munte o zi, si a fost o experienta superba sa urcam pana la 2020 de metri, si chiar sa bem un ceai acolo, avand o priveliste superba.

Am zburat cu placa si la propriu si la figurat, precum superman, devenind instant apoi un om de zapada, rostogolindu-ma prin zapada. Acest lucru sa repetat de cateva zeci de ori si mi-ar placea sa se mai repete!

 

In concluzie, a fost o experienta nemaipomenita, plina de petreceri, momente amuzante, si interesante pe plan academic, si va recomand sa participati si voi!

 

Bogdan Tiron