Ultima zi de Embedded Design Conferance s-a desfășurat minunat, depășind toate așteptările noastre și din acest motiv vrem să începem  prin a mulțumi tuturor participanților la conferință, cât și celor care ne-au urmărit pe live stream.

Mircea Stremtan,în calitate de Sales Engineer la National Instruments, a dezvăluit progresele companiei sale în domeniul biomedicinei cât și rata impresionantă de integrare a sistemelor National Instruments în dezvoltarea inovativă a tehnologiei.

Echipa Luxoft România a prezentat oportunitățile și cerințele angajării la una dintre cele mai mari companii de IT din Europa.

Marius Voicu, în calitate de specialist la HW&SW Experts, a prezentat metode eficiente de debugging a sistemelor embedded.

 

 

 

Astăzi a avut loc și tombola pentru cei care au avut flyerele de concurs completate cu toate stickerele. După ultimul speaker, echipa organizatoare EDC a premiat 3 Multimetre, 5 licente LabView și un kit de dezvoltare National Instruments.

De asemenea au fost selectați din rândul participanților și cei care vor lua parte la workshop-ul internațional ce va începe săptămâna viitoare.

Echipa Embedded Design Conference vă mulțumeste pentru tot interesul acordat acestui eveniment.

Nu uitați să vizitați în continuare pagina evenimentului pe facebook pentru a urmări progresele participanților la workshop.